Home » Lid worden

Lid worden

U wilt meer betekenen en lid worden van het Luchtfonds. Wij betrekken u graag bij onze activiteiten in uw regio.

Samen voor schone lucht in uw woonomgeving. Samen staan we sterker. Het bestuur van het Luchtfonds bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Onze middelen en dus ook uw bijdrage wordt uitsluitend gebruikt voor externe kosten en hulp ten behoeve van gedupeerden.

U gaat geen verplichtingen aan. U kunt het lidmaatschap op elk moment beëindigen zonder opzegtermijn. Een e-mail of bericht via het vragenformulier van deze website is voldoende.

U kunt lid worden van het Luchtfonds voor 10,00 per maand of indien u er in één keer vanaf wilt zijn 120,00 per jaar. Uiteraard is ook van onze leden elke donatie van harte welkom.

 

De Stichting Luchtfonds wordt vanaf 1-1-2019 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat u giften, sponsoring of lidmaatschappen aan of op het Luchtfonds binnen de daarvoor geldende regels op uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting in mindering kunt brengen. Ook is de Stichting Luchtfonds vrijgesteld van belastingen.

Ik wil graag lid worden van Stichting Luchtfonds.

Vul onderstaande gegevens in en klik op 'Verzenden'. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk meer informatie over uw lidmaatschap.

Stichting Luchtfonds doet er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren. Vink hieronder aan of u akkoord gaat met het verwerken van de door u ingevoerde gegevens volgens de privacy voorwaarden.