Skip to content
Home » Ik wil overlast melden

Ik wil overlast melden

Jij hebt last van houtstook in jouw woonomgeving. Je moet ramen en deuren regelmatig gesloten houden vanwege stokende buren met een houtkachel, pelletkachel of omdat ze in hun tuin hout stoken. Jij ervaart gezondheidsklachten of een aantasting van jouw vrijheid, jouw ademdomein of jouw welbevinden. Meld het ons!

Nee, het Luchtfonds kan helaas niet direct ingrijpen. Maar we geven wel adviezen waarmee je aan de slag kunt richting jouw gemeente of de omgevingsdienst.

Voor ons is het van groot belang goed zicht te hebben en te houden op de ontwikkeling van houtstookoverlast in ons land. Door jouw melding (geanonimiseerd) te combineren met andere meldingen, kunnen wij het probleem inzichtelijk maken voor de lokale en landelijke overheid, de GGD’s, het RIVM en andere diensten.

Kijk hier wat wij doen met jouw overlastmelding.

 

Vast bedankt voor jouw melding!

(foto: Shutterstock)

Ja, ik heb last van houtstook en wil dat melden bij het Luchtfonds

Vul de onderstaande gegevens in. Klik op verzenden om de melding naar het Luchtfonds te sturen.

    Stichting Luchtfonds doet er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren. Vink hieronder aan of u akkoord gaat met het verwerken van de door u ingevoerde gegevens volgens ons privacy statement. Klik hier om het privacy statement te lezen.