Home » Video's » RTV Noord dacht aan een heerlijk vuurtje. De luisteraars dachten er anders over

RTV Noord dacht aan een heerlijk vuurtje. De luisteraars dachten er anders over

Op RTV Noord was op 9 januari 2019 een radioprogramma het lopende vuur naar aanleiding van een wat onnozel artikel van Groen Links in het Eindhovens Dagblad. Luister zelf maar.

In verband met de Provinciale Staten verkiezingen wilde men het programma aanpassen op het onderwerp houtkachels. Dat trok de aandacht en op de radio wilde men van de luisteraars wel eens weten wat die er van dachten. Men had gedacht dat de luisteraars wel hielden van zo’n houtkachel.  De suggestieve vraagstelling deed dat vermoeden. Maar dat viel tegen.

52% van de luisteraars waren het oneens en vonden het helemaal niet zo heerlijk zo’n houtkachel en deze luisteraars wilden dus graag afscheid nemen van al die ziekmakende houtkachels, pelletkachels en open haarden.

Na al die eerdere peilingen wordt hier weer bewezen dat houtstokers op hun tellen moeten passen en dat het einde van de houtkachel in zicht is. Luister zelf maar.

Op 21 december 2017 was er ook een poll op RTV Noord. Toen was het percentage bij  6100 deelnemers 44%. Dat betekent dat in iets meer dan een jaar tijd het aantal personen dat zich afkeert van de houtkachels met 18% is gestegen.

Lees hier het artikel op de website van RTV Noord RTV Noord 9-1-2019 Lopend Vuur- Heerlijk, die houtkachels

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.
We sturen u regelmatig een update met nieuwe artikelen.